Aktuelt fra Rekvisitt

Vi utvider varelageret og lagerfører nå Siemens elektromotorer helt opp til 315 kW for hurtig levering over hele Norge.

I tillegg til å lagerføre elektromotorer opp til 315 kW på vårt hovedlager i Trondheim har vi også et varelager i Bergen med med elektromotorer opp til 200 kW for omgående levering på Vestlandet.

Ta kontakt for å vite mer om hvordan vi kan bistå deg med motorer og transmisjoner.

Vi utvider vårt salgsteam og søker etter en kundeansvarlig rådgiver mot industrimarkedet.

Vi forsterker tilbudet på Vest- og Sørlandet, og etablerer et varelager i Bergen med Siemens elektromotorer opp til 200 kW.

Vi gjentar fjorårets suksess og inviterer til åpen dag hos Rekvisitt, totalleverandøren av transmisjoner, onsdag 8. juni kl. 11.00-15.00.

Det blir servet deilig grillmat hele dagen, minimesse med våre leverandører, omvisning i bedriften og spennende foredrag, så hold av dagen!

Utstillere:

 

27 - 28. januar går Euro Expo i Trondheim Spektrum av stabelen og Rekvisitt har selvfølgelig stand på messen.

Vi ønsker gjerne at du kommer innom vår stand. 

Her finner du billetten som kan brukes til å komme inn på messen. Skriv ut billetten og fyll ut opplysningene:

- Vi har vært i bransjen lenge, og er stolte av både vår erfaring og historie. Samtidig må vi fornye oss. Derfor utvider vi satsingsområdene våre, og vi har også fått på plass både ny hjemmeside og ny logo i løpet av året, sier daglig leder Tormod Maske. 

Den nye logoen er renere og har færre elementer. I tillegg ønsket Rekvisitt et symbol som kan presentere bedriften uten bruk av tekst.

2.november tiltrådde Håkon Dyrdal som Regional Manager hos Rekvisitt, med Vestlandet som sitt hoveddistrikt.

Dyrdal har nærmere 30 års erfaring fra bransjen og har en solid fagkompetanse med seg i bagasjen. Med fagbakgrunn som ingeniør, og en lang og solid karriere fra både nasjonalt og internasjonalt salg er han et viktig og spennende ressurs for Rekvisitt i veien videre.

Vi ønsker ham riktig velkommen på laget!

Vi lanserte denne uken ny nettside.

Målsetningen med vår nettside er å vise nye og eksisternde kunder hvilke produkter og tjenester vi kan tilby.Vi etterstreber også å tilgjengeliggjøre mest mulig dokumentasjon om våre produkter. Å legge ut dokumentasjon er en kontinuerlig prosess, og nettsiden vil løpende bli oppdatert med mer innhold.

Hvis du ikke finner informasjonen du leter etter, eller har noen spørsmål til oss, så ta kontakt.